Cultiva tu huerto urbano

Los primeros panes en la panificadora

3

Aquí os dejo las fotos de los primeros panes que he hecho con la panificadora. No me han gustado mucho de sabor porque los dos son de tipo integral y a mi me gusta el pan blanco… Pero los dejo para que queden para la posteridad ;)

3 Comments

 • Ro dice:

  Jo vull provar un dia l’integral del Lidl, tot i que vaig llegir que potser no era tan bo com els altres (que ho són, no sé què posaran però estan molt bons). Per cert, quina enveja: un hort! això sí m’agradaria tenir-lo. Vaig a tafanejar una mica al teu bloc…

 • RosaMaría dice:

  Te felicito, tiene buen aspecto. Una querida amiga lleva siempre a las reuniones y son buenos en todas las variantes, que ella combina con acierto.
  Un abrazo.

 • Cesc dice:

  Hooola que tal!

  La veritat és que té molt bon aspecte! (per a qui li agradi aquest tipus de pa, és clar!).
  A la masia, en Xavi i l’Helena van comprar fa cosa d’un anyet una panificadora, i la veritat és que quan han fet pa els hi ha quedat molt bó.
  I no hi ha res com llevar-te pel matí , entrar a la cuina, i sentir l’olor de pa acabat de fer, gràcies al temporitzador!
  Com tot, un cop passada la novetat, corre el risc d’acabar fent companyia a la liquadora, la batedora i d’altres electrodomèstics. Però mentrestant, que nos quiten lo bailao (o lo menjao!)

  Salut!

Deja un comentario

Your email address will not be published.