Cultiva tu huerto urbano

Los primeros panes en la panificadora

3

Aquí os dejo las fotos de los primeros panes que he hecho con la panificadora. No me han gustado mucho de sabor porque los dos son de tipo integral y a mi me gusta el pan blanco… Pero los dejo para que queden para la posteridad ;)

3 Comments

 • Ro dice:

  Jo vull provar un dia l’integral del Lidl, tot i que vaig llegir que potser no era tan bo com els altres (que ho són, no sé què posaran però estan molt bons). Per cert, quina enveja: un hort! això sí m’agradaria tenir-lo. Vaig a tafanejar una mica al teu bloc…

 • RosaMaría dice:

  Te felicito, tiene buen aspecto. Una querida amiga lleva siempre a las reuniones y son buenos en todas las variantes, que ella combina con acierto.
  Un abrazo.

 • Cesc dice:

  Hooola que tal!

  La veritat és que té molt bon aspecte! (per a qui li agradi aquest tipus de pa, és clar!).
  A la masia, en Xavi i l’Helena van comprar fa cosa d’un anyet una panificadora, i la veritat és que quan han fet pa els hi ha quedat molt bó.
  I no hi ha res com llevar-te pel matí , entrar a la cuina, i sentir l’olor de pa acabat de fer, gràcies al temporitzador!
  Com tot, un cop passada la novetat, corre el risc d’acabar fent companyia a la liquadora, la batedora i d’altres electrodomèstics. Però mentrestant, que nos quiten lo bailao (o lo menjao!)

  Salut!

Deja un comentario

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.