Cultiva tu huerto urbano

Indice de temas: Huerto

6

6 Comments

 • Hola Picarona,
  m’agrada molt el teu blog, està molt ben estructurat i és molt instructiu.
  Et volia comentar i donar-te l’enhorabona per cultivar varietats genuïnament catalanes de tomàquet dins de les limitacions de l’hort en testos ( tenies el tomàquet “bombilla”, crec ? ). Mirant la web de’Esporus he quedat “flipat” veient la quantitat de varietats d’hortalisses de les quals ben poca cosa se’n sap quan vas a comprar planter a algunes bandes. Espero que segueixis així i de pas em comentis, si és possible, alguna manera d’obtenir aquestes llavors, ja de cara a l’any que ve.
  També afegir que, d’alguna manera tinc interés en recuperar velles glories catalanes, encara que dins d’un altre ram, el de les roses. Va tenir un ascens vertiginós fins a mitjans segle XX a casa nostra el cultiu i la creació de noves roses, però d’ençà a dia d’avui, se n’han perdut tantes pel camí! Però poc a poc, alguna cosa vaig trobant.
  No t’avorreixo més, i de nou, felicitats pel blog.
  Josep

 • Ester dice:

  Hola Pep, i moltes gràcies pels teus comentaris.
  A través del web d’Esporus es poden comprar llavors de varietats catalanes. Per part meva, et podria oferir algunes del tomàquet bombilla que de moment sembla que donarà una producció “enraonada” tenint en conpte que aquest no serà un any espectacular pels tomàquets.

  Vaig a donar un cop d’ull al teu bloc, m’agraden molt les roses :)
  Salut!

 • Anonymous dice:

  Hola Ester,
  pensava que t’havia deixat una resposta, però veig que no.
  He mirat la web d’Esporus, però no sé on és l’apartat de venda de llavors. igualment, és massa tard per comprar hortalisses d’estiu, però a veure si em dius com accedir a la botiga.

  una altra cosa, si vols, podríem fer intercanvi de llavors. Sé que val la pena guardar les llavors dels millors fruits, de forma que fem una mica de selecció i millora de forma natural. Molt agrait.
  Josep

 • Ester dice:

  Hola Pep,

  Jo no he comprat mai online als d’Esporus perquè sempre que he conseguit llavors d’aquest grup ha estat en alguna xerrada. Si no recordo malament, els pots enviar un email dient el que vols i ells et confirmen si en tenen i com va el tema del pagament.

  Sobre l’intercanvi de llavors, per mi no hi ha cap problema! Em pots contactar per email, a veure si fem fira!

  Per cert, enhorabona per les teves precioses roses!!!

 • Hola Ester, ets molt amable. De cara a més endevant ja parlarem d’aquests intercanvis, que ara ja em fet una mica tard quant a temes de tomàquets.
  I molts ànims també t’envio, per a què passis tan bé com et sigui possible la situació que descrius en la plana principal del blog.
  Per cert, et puc afegir com a vincle en el meu blog ? De moment ti afegeixo, si et sembla malament, ja m’ho diràs.
  Petons

 • pastorkun dice:

  Hola a todos, gracias Esther por tu dedicación y a todos los demás por sus aportes.
  Iniciome en el macetocultivo este año, bueno este mes, jeje. tomates de dos variedades desconocidas por mi y sandias.
  Los tomates me los paso un amigo por plantones y las sandias las empiezo desde semillas. de momento, todo va bien.
  No se si podré mandar alguna foto cuando salgan los tomates (si salen) para que me digais la especie.
  Soy de Sevilla tengo una azotea soleada grande, y si esto funciona iré incrementando las variedades, a los niños les encanta ayudarme¡¡.
  Otra cosa y sin que nadie se moleste, podrían dentro de lo posible hacer los comentarios en castellano, he intentado entender alguno pero llega el momento que no puedo seguir el hilo, es una pena que los comentarios finalmente queden restringidos a los cataloparlantes, a los que personalmente apoyo en otros ámbitos.
  Bueno un saludo a todos y bona tarda¡¡

Deja un comentario

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.