Tabla de germinación

Ester Casanovas

Hola! Soy Ester pero también atiendo como "Picarona". En 2005 empecé a cultivar hortalizas en macetas y desde entonces no he parado. Podéis escucharme en el programa de radio "Pagesos de ciutat" y encontrarme impartiendo cursos y talleres de huerto urbano.

También te pueden interesar estas entradas:

2 Respuestas

 1. Comediante79 dice:

  Gracies per la taula de germinació. Segur que serà una eina molt útil.
  …i Quina coincidència! Dit i fet…! Resulta que et pregunto per la germinació i, ahir a la nit…Paf! varen començar a sortir les cotiledònies.
  La veritat és que m’he alegrat moltíssim perquè pensava que com que era el primer cop que ho feia, no donaria resultat… i mira tú per on.
  I ara, com no, unes altres preguntes: Creus que hi ha tingut a veure el fet d’haver-les ficat en la caixa de polietilé? És normal que a la tarda/nit les fulletes es tornin a tancar una mica per obrir-se altra cop al matí?
  Gracies. El teu blog, altre cop, és de les millors ajudes que tinc.
  un saludo
  Comediant

 2. Ester dice:

  Hola Comediant,

  Que bé que t’hagi començat a germinar tot! La caixa de polietilé pot haver-hi ajudat, doncs aguanta molt més l’escalfor i la humitat.

  Si ja t’han sortit, ara mira de que els dóni el màxim possible de llum, i més endavant, el sol ;)

  Ni idea de si és normal que els cotiledons sobrin i es tanquin segons si és dia/nit, el cert és que no m’hi he fixat mai!

  Sort!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>